WordPress specialist inhuren? Veel voordelen!

Ik zou hier kunnen beginnen met een zin over hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf een goed werkende website of webshop heeft. Dat doe ik niet, want anno 2019 is dit dusdanig vanzelfsprekend dat je eigenlijk al achterloopt wanneer je dit nog moet uitleggen. Bijna tien jaar geleden, in 2010, beschikte volgens het CBS al 94% van de Nederlandse huishoudens over een internetverbinding. Zodoende is het al ongeveer een decennium lang belangrijk dat je over een goede website beschikt. Gelukkig zijn er nog maar weinig bedrijven die zonder website door het leven gaan. Wat wel opvalt is dat lang niet iedere website de aandacht heeft gekregen die deze nodig had, waardoor ze soms hun investering niet terugverdienen. Een peperdure website die niet geoptimaliseerd is kun je dan bijvoorbeeld vergelijken met een Ferrari zonder motorblok. Leuk om te zien, maar erg hard zal het niet gaan!

Dit is waar een WordPress specialist het verschil kan maken. Zelf heb ik ruime ervaring als WordPress bouwer, ontwikkelaar en consultant. Bij mij weet je dus zeker dat je een geoliede machine krijgt. Qua uiterlijk kan de website precies zijn wat jij graag zou willen, terwijl aan de binnenkant de techniek van WordPress er voor zorgt dat het goed draait. Ik vertel je er dan ook graag meer over en over mijn werk als WordPress freelancer.

Waarom ook jij een WordPress website moet gebruiken

Als fervente WordPress specialist en vooral enthousiasteling zet ik graag de voordelen voor je op een rijtje. Dit zijn de belangrijkste pluspunten.

Onbeperkte functionaliteiten

Omdat de software open source is kunnen derden extra plugins en toevoegingen maken voor WordPress websites. Inmiddels zijn er duizenden dergelijke toevoegingen beschikbaar, waardoor de mogelijkheden om een website in te richten vrijwel geen grenzen kennen.

Onafhankelijk van leveranciers

Omdat WordPress voor iedereen beschikbaar is ben je niet afhankelijk van degene die jouw website heeft gemaakt. Een andere partij of jijzelf kan het beheer gemakkelijk overnemen.

Continue doorontinwikkeling

Meerdere malen per jaar worden er updates uitgerold die de functionaliteiten verder uitbreiden. Als WordPress specialist blijf ik hier uiteraard constant van op de hoogte en kan ik dit inzetten om een website nóg beter te maken.

Eenvoudig uit te breiden

Nieuwe pagina’s of conversiemogelijkheden kunnen moeiteloos en snel aangemaakt worden wanneer de basis van de website eenmaal staat.

Gebruiksvriendelijk

Voor een complete beginner is het aan de hand van een korte uitleg of een kwartiertje uitproberen al mogelijk om een prima webpagina in elkaar te zetten. Tegelijkertijd is het voor WordPress programmeurs en ontwikkelaars zoals ikzelf ook makkelijker om ingewikkelde functionaliteiten in te bouwen vanwege de intuïtieve opzet van de software.

Zoekmachineoptimalisatie

Wanneer je op Google zoekt naar een bepaalde woordcombinatie, krijg je als eerste de websites te zien die daar het best bij passen. Dat klinkt logisch, maar het kan hard werken zijn om jouw website goed bij zoekopdrachten te laten passen. WordPress helpt je hierbij en maakt dit makkelijker.

Compatibel met alle devices

Wanneer je een website laat bouwen betaal je vaak extra voor compatibiliteit met mobiele apparaten. Dit is bij WordPress gelukkig vanzelfsprekend.

Waarom zou je een WordPress specialist inhuren?

Waarom ook jij een WordPress specialist nodig hebt! Eerder las je al over mijn visie op het belang van een goede website. Hoewel WordPress de mogelijkheid biedt om als beginner iets moois te maken zul je toch vrij veel tijd kwijt zijn om een uitgebreide website tot in de puntjes te verzorgen. Als WordPress consultant kan ik de website voor je bouwen en je daarbij ook wegwijs maken in het beheer, zodat je zelf verder kunt. Daarbij kan ik specifieke functionaliteiten inbouwen. Wil je bijvoorbeeld een webshop? Hier heeft WordPress een WooCommerce plugin voor waarmee dat goed mogelijk is. Als WooCommerce specialist kan ik ook dit voor je inregelen en je meteen laten zien hoe het werkt. Daarnaast merk ik dat veel ondernemers geen tijd of voldoende kennis hebben om een website te bouwen. Daarom zou ik dus een WordPress specialist inhuren.

Jouw website is meer dan een visitekaartje

Om voor een laatste keer terug te grijpen naar het belang van een goede website wil ik graag nog aanstippen dat jouw website veel meer is dan alleen een visitekaartje. Wanneer je mogelijkheden tot conversie toevoegt en deze ook optimaliseert kun je jouw website namelijk waarde voor je laten creëren en wanneer je dit niet doet laat je kansen liggen. Bij conversie denken we vaak aan sales, wat voor een webshop zeker van belang is, maar het kan nog veel meer zijn dan dat. Als WordPress specialist kan ik ook conversiemogelijkheden inbouwen waarbij we ons focussen op bijvoorbeeld contactaanvragen, sollicitaties en cv’s, het downloaden van een e-brochure, noem maar op! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met me op, ik help je graag verder.

Benieuwd wat WordPress voor jouw omzet kan betekenen?

Laat mij je helpen!